STORYTELLING

SWANLIFE 

Welkom bij SWANLIFE - de community die draait om broederschap en gelijkheid, ongeacht je achtergrond. Net als zwanen draait het om loyaliteit , monogamie en beschermen we onze kring en familie. Het maakt niet uit welke kleur zwaan je bent, je hoort erbij.

Maar SWANLIFE is meer dan alleen een gemeenschap - het is een kunstvorm. Ons logo is een origami zwaan, symbool voor de Japanse vouwkunst en de kunst van het vouwen. Wij geloven dat het leven ook een soort vouwkunst is. Elk obstakel dat je tegenkomt, elke ervaring die je opdoet, maakt je tot wie je bent. Net zoals elke vouw die je maakt bij het vouwen van een origami zwaan, vormt alles wat je meemaakt in het leven je tot de persoon die je wordt - of het nu positief of negatief is.

Bij SWANLIFE moedigen we je aan om te groeien, te leren en jezelf te zijn. We zijn een community van krachtige, wijze, ambitieuze en nobele mensen die graag hun leven in een vriendelijke omgeving willen delen. Wanneer één zwaan vliegt, vliegen we allemaal. Bij SWANLIFE vliegen we samen, als een groep origami zwanen die allemaal hun eigen unieke vouwen en kenmerken hebben. Sluit je aan bij de SWANLIFE family en ontdek samen met ons de kunst van het leven.


When I fly, you fly, we fly together.
Swanlife Family

'' 
Strength
Wisdom
Ambition
Noble
Living In Friendly Environment ''